Section 1: Vocabulary and Grammar (25 points)

Part 1 Vocabulary Selection

1. The Kyoto Protocol has been designed to ____ the global environmental problems. A. dress B. address C. stress D. distress

2. Part of the investment is to be used to ____ that old temple to its original splendor. A. rest B. recover C. replace D. restore

3. The list of things we need to think about which will be ______ by climate change is endless.

大色欧美AvA. affiliated B. affected C. affirmed D. effected

4. Now a single cell phone is able to store a large ____ of information about an individual life.

大色欧美AvA. deal B. number C.amount D. account

5. We will not be held responsible for any damage which results ____rough handling. A. from B. off C. in D. to

大色欧美Av6. Our products are displayed in Stand B22, ____ you will find me during office hours. A. when B. which C. that D. where

大色欧美Av7. We cannot see any possibility of business _____ your price is on the high side of the prevailing market trend.

A. which B. since C. that D. though

大色欧美Av8. Over a very large number of trials, the probability of an event _____ is equal to the probability that it will not occur.

大色欧美AvA. occurring B. occurred C. occurs D. occur

大色欧美Av9. “They’re the best team I’ve seen thus far,” says ____ men’s basketball coach Larry Brown.

大色欧美AvA. American’s B. US C. the USA D. United State of America

大色欧美Av10. Many Americans do not understand why there is so much international criticism of the US policy on ____ change.

大色欧美AvA. atmosphere B. sky C. weather D. climate

11. In order to obtain the needed information, you should write simply, clearly, and concisely ____ the reader wants to know.

A. what B. that C. so that D. which

大色欧美Av12. Regarding insurance, the ____ is for 110% of the invoice value of the goods that a manufacturer wants to export.

A. amount B. cover C. insurance D. premium

13. Since the shipment consists of seasonable goods. it is important that it is ____ as soon as possible.

大色欧美AvA. deleted B. demanded C. delivered D. detached

14. The long service of decades of the to-be-retired with the company was ____ a present each from the President.

大色欧美AvA. confirmed by B. recorded in C. acknowledged wit D. appreciated for

大色欧美Av15. Home to magnates and gangsters, refugees and artists, the city was, in its ____ a metropolis that exhibited all the hues of the human character. A. prime B. primary C. privacy D. probation

大色欧美Av16. Buildings in the southeast of the UK are going to have to be constructed ____ those in Scotland if the report findings are correct. A. as B. like C. likely D. are like

17. The state of Michigan now requires sports fans to make an annual ____ of $125 to $500 a seat to keep their end zone perches at Michigan Stadium. A. tributary B. attribution C. contribution D. distribution

大色欧美Av18. The possibilities for ____ energy sources, including solar power, wind power, geothermal power, water power and even nuclear energy promise greatly to the earthlings. A.altitude B.alternate C.alternating D. alternative

大色欧美Av19. Americans who consider themselves ____ in the traditional sense do not usually hesitate to heap criticism in domestic matters over what they believe is oppressive or wasteful. A. pedestrian B. penchant C. patriotic D. patriarch

20. The countries that are being blamed for the extra greenhouse gases in the atmosphere are the rich and developed countries. On a different ____, the developing countries feel they will suffer the most of it. A. nod B. note C. norm D. notion

Part 2 Vocabulary Replacement

大色欧美Av21. He remained calm In the face of the impending danger.

大色欧美AvA. terrific B. trivial C. astonishing D. imminent

大色欧美Av22. “Holmes!” I whispered. “What on earth are you doing in this disgusting place?”

A. humble B. unpleasant C. underprivileged D. noisy

23. The futility of the program resulted from poor planning. A. possible failure in the future

B. ineffectiveness and uselessness C. blindness to its mistakes D. potential disaster

24. Construction of the gigantic office building in this city was for years intermittent

大色欧美AvA. stopping and starting at intervals B. something that will happen soon

大色欧美AvC. being watched with keen interest D. anything that comes and goes

大色欧美Av25. Although many modifications have been made in it, the game known in the United States as football can be traced directly to the English game of rugby.

A. rules B. changes C. demands D. leagues

26. Your silence implies countenancing his abject behavior; therefore please clarify your stand to him.

A. supporting B. obscuring C. concealing D. assisting

27. The graduate committee must be in full accord in their approval of a dissertation.

大色欧美AvA. indecisive B. sullen C. vocal D. unanimous

大色欧美Av28. We regret being unable to entertain your request for providing free boarding to 15 sportsmen for two weeks.

大色欧美AvA. receive B. comply C. coincide D. consider

29. Justices of the peace have jurisdiction over the trials of some civil suits and of criminal cases involving minor offenses.

A. superiority B. authority C. guidance D. consider

30. One of the things we have to do to prevent a pandemic is to make sure people understand and know what they can do to minimize the commotion.

A. command B. collusion C. turmoil D. tutelage

31. One of the effective ways to lessen environmental pollution is the reservation and protection of more swamps.

大色欧美AvA. vast thick corals B. pockets of wet land C. warm volcanoes D.millions of bees and wasps

32. The word “wrath” in The Grapes of Wrath by the Nobel prize winner John Steinbeck probably means:

A. great anger B. large crowds C. hard labor D. sudden storms

33. The artist spent years on his monumental painting, which covered the whole roof of the church, the biggest in the country.

A. archaic B. sentimental C. outstanding D. entire

34. The ancient Jewish people regarded themselves as the salt of the earth, the chosen few by God to rule the world.

大色欧美AvA. outcast B. elite C. nomad D. disciple

35. Many of the electric and electronic products we purchase and consume today are what some industrial experts call “homogenous toys”.

A. identical B. homosexual C.unrelated D. distinguishable

KEYS:

Part 1共20题,每题0.5分,满分为10分

1. B 2. D 3. B 4. C 5. A 6. D 7. B 8. A 9. B 10. D 11. A 12. D

13. C 14. C 15. A 16. B 17. C 18. D 19. C 20. B

大色欧美AvPart 2共15题,每题0.5分,满分为7.5分

21. D 22. B 23. B 24. A 25. B 26. A 27. D

28. D 29. B 30. C 31. B 32. A 33. C 34. B 35 .A